REGICOR - Estudiant les malalties del cor i els seus factors de risc des del 1978


Notícies RSS

Mostrant 1 a 5 de 47 entrades disponibles

 • 29/08/2017

  Les malalties autoimmunes incrementen el risc cardiovascular i de mortalitat

  Investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i de l'IDIAP Jordi Gol acaben de publicar un article on es posa en evidència que les malalties autoimmunes augmenten significativament el risc cardiovascular i de mortalitat general.

  Més >>

 • 19/07/2017

  S'inicia un nou estudi sobre la salut del nostre cor a Girona. (Roda de premsa)

  Amb l'objectiu d'analitzar quins són els factors que augmenten el risc de patir malalties del cor i quins factors ens protegeixen, s'acaba de posar en marxa un estudi liderat pels equips del Dr. Rafel Ramos, investigador de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol i de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI)i dels Drs. Roberto Elosua i Jaume Marrugat de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) de Barcelona. 

  Més >>

 • 06/07/2017

  Ens ha estat atorgat el 1er Premi de la Sociedad Española de Cardiología al article amb major repercussió internacional

  Ens plau comunicar que el Jurat dels Premis de la Sociedad Española de Cardiología als articles publicats en la Revista Española de Cardiología amb major repercussió internacional més citats al llarg termini, ha decidit atorgar el PRIMER PREMI al treball: "Grau M, Elosua R, Cabrera de León A, Guembe MJ, Baena-Diez JM, Vega-Alonso T, Felix FJ, Zorrilla B, Rigo F, Lapetra J, Gavrila D, Segura A, Sanz H, Fernández-Berges DJ, Fitó M, Marrugat J. Factores de riesgo cardiovascular en España en la primera década del siglo XXI: análisis agrupado con datos individuales de 11 estudios de base poblacional, estudio DARIOS. Rev Esp Cardiol 2011; 64(4): 295-304."

  Més >>

 • 06/03/2017

  Atorgat el programa "Seguiment de la cohort poblacional de l’estudi REGICOR", en el marc de la primera convocatòria del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut

  El Departament de Salut en el marc de la primera convocatòria del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020 ha concedit finançament pel: Seguiment de la cohort poblacional de l'estudi REGICOR: tendències en la incidència de malaltia cardiovascular, en la prevalença de factors de risc, identificació de nous mecanismes i biomarcadors predictius, i avaluació d'estratègies de prevenció.

  Més >>

 • 30 de novembre de 2016

  Roberto Elosua, escollit membre del Consell Assessor de Salut Pública

  El Consell Assessor de Salut Pública és l'òrgan consultor sobre els aspectes tècnics i científics de la salut pública a Catalunya. Constituido en mayo de 2012 i recentment se n'ha escollit la nova composició, en la que el Dr. Roberto Elosua és un dels seus 20 membres.

  Més >>

Una iniciativa de