REGICOR - Estudiant les malalties del cor i els seus factors de risc des del 1978


Notícies RSS

Mostrant 1 a 5 de 50 entrades disponibles

 • 04/04/2018

  Validació d'un mètode d'autocribatge del risc cardiovascular

  La finalitat del projecte és prevenir les malalties cròniques i particularment les cardiovasculars. Per a aixó, hem desenvolupat un mètode amb el qual una persona pot enregistrar les seves pròpies variables de salut així com donar informació sobre els seus antecedents de malalties. 

  Més >>

 • 14 i 15 d'abril, 2018

  REGICOR amb OXFAM Intermón. Amb el teu suport caminarem per un futur sense pobresa

  Els investigadors de REGICOR es posen a caminar per tercer any per a contribuir a la lluita contra la pobresa i la fam. L'objectiu d'aquesta activitat és ajudar OXFAM Intermón a obtenir recursos per a projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització.

  Més >>

 • 16/01/2018

  L’obesitat i el sobrepès multipliquen la possibilitat de patir càncer o una malaltia cardiovascular

  Tenir sobrepès o patir obesitat incrementa de forma exponencial el risc de patir una malaltia cardiovascular o càncer. És la conclusió de l'estudi FRESCO (Funció de Risc Espanyola d'esdeveniments Coronaris i Altres), liderat per investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i metges de l'Hospital del Mar, que ha analitzat el seguiment durant 10 anys de 54.446 persones de 7 comunitats autònomes. 

  Més >>

 • 29/08/2017

  Les malalties autoimmunes incrementen el risc cardiovascular i de mortalitat

  Investigadors de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i de l'IDIAP Jordi Gol acaben de publicar un article on es posa en evidència que les malalties autoimmunes augmenten significativament el risc cardiovascular i de mortalitat general.

  Més >>

 • 19/07/2017

  S'inicia un nou estudi sobre la salut del nostre cor a Girona. (Roda de premsa)

  Amb l'objectiu d'analitzar quins són els factors que augmenten el risc de patir malalties del cor i quins factors ens protegeixen, s'acaba de posar en marxa un estudi liderat pels equips del Dr. Rafel Ramos, investigador de l'Institut Universitari d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP) Jordi Gol i de l'Institut d'Investigació Biomèdica de Girona Dr. Josep Trueta (IDIBGI)i dels Drs. Roberto Elosua i Jaume Marrugat de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) de Barcelona. 

  Més >>

Una iniciativa de